2017 éves eredmények - No Para Egyesület

Logó
Title
Tartalomhoz ugrás
Egészségnappal egybekötött tájékoztató a Bárczi Gusztáv Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI-ben.
2017. 03. 20. A „No Para Egyesület” a nyíregyházi „Tesco” áruház által felajánlott egészséges termékekkel ellátogatott a „Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Kollégium és EGYMI” intézményébe, ahol a fogyatékossággal élő gyerekek számára egészségnapi programot tartottunk. Az egészségnap keretein belül a gyerekek megkóstolhatták a különböző gyümölcsöket, aszalványokat, cukormentes ivóleveket, reggeliző gabonapelyheket. Egyesületünk elnökhelyettese fantasztikus előadást tartott az egészségünk megőrzéséről, az egészséges életmódról. Interaktív játékunkba a tanulók is nagy örömmel kapcsolódtak be. Egy szeretet teljes délutánt tölthettünk velünk!

Kiss Kevin és Kiss Kornél autista zenei tehetségeinknek dobfelszerelést vásároltunk
2017. 04. 11. 2016 karácsonya előtt azzal a kéréssel kereste meg egyesületünket egy autista iker fiúkat nevelő édesanya, hogy segítsünk a gyermekei számára egy dobot szerezni.
Az egyik kisfiú gyönyörűen játszik szintetizátoron, testvére pedig mindenen dobol, ami a keze ügyébe kerül. Sajnos anyagi helyzetük nem engedi meg, hogy vegyenek nekik egyet.
Hosszas keresgélés, szervezkedés után sikerült nekik egy vadonatúj dobfelszerelést vennünk. Egyesületünkkel meglátogattuk őket otthonukban, ahol átadtuk ajándékunkat, amit sikeres összeszerelés után nagy örömmel birtokba is vettek. Köszönjük a csodálatos koncertet, amit kaptunk érte! „Amikor zenélnek, eltűnik az autizmus!”

2017. 04. 28. A Holdkő pályázat megnyerésével, ingyenes tárhelyet és weboldalsablont kaptunk. Honlapunkat elindítottuk 2017-ben www.noparaegyesulet.hu címen, a kapcsolattartó és a honlapfejlesztő Gelsi Zsolt volt."
Lábléc
© 2019 No Para Egyesület - Minden jog fenntartva!
Vissza a tartalomhoz